Tevékenységek

Komárom- Esztergom, Győr- Moson- Sopron, de akár az ország teljes területén vállalok rágcsáló- és rovarirtást, fertőtlenítést és terménygázosítást, intézmények, kereskedelmi egységek és üzemek számára.

 

Rovarirtás

Rejtett életmódú rovarok (csótány, hangya, ágyipoloska) és repülő rovarok (légy, szúnyog) irtása

 

Rágcsálóirtás 

A kártevők megtelepedésének megelőzését és/vagy elpusztítását szolgáló eljárásokat használunk, amelyek mechanikai, fizikai, biológiai és kémiai módszerekkel történnek. Szabályoknak megfelelően biztonsági figyelmeztető feliratokkal látjuk el a területet, a veszélyhelyzetek elkerülése miatt, az egész eljárás alatt

 

Gyomirtás

Parkok, sporttelepek, üzemek, közterek számára végzünk gyomirtó tevékenységet

 

Fertőtlenítés

Elsősorban megelőző védelemre szolgáló tevékenység, másodsorban a már kialakult fertőzés felszámolására és a további gazdasági veszteségek megszüntetésére alkalmazom. További fontos járványügyi szempont a betegségek terjedésének megakadályozására.

 

Terménygázosítás

Zárt térben, biztonságos módon elvégzett kártevőirtás (permetezés, hideg- melegköd képzés, gázosítás). A gázosítás történhet silóban, raktárban, malomban, vasúti szerelvényeken és uszályon is. Minden gázosítás elvégzése után megmérem a gázkoncentrációt, mintát veszek a terményből a biztonsági előírásoknak megfelelően.


Elérhetőség

Szalai Gyula

2941 Ács, Virág utca 36

+3670/941-9136

Adószám: 48455697-2-31